Spaghetti z boczkiem, jajkiem i parmezanem 250 g
Spaghetti with bacon, egg and parmesan
Spaghetti z sosem pomidorowo-mięsnym po bolońsku z parmezanem 400 g
Spaghetti with bolognese sauce (tomato sauce and pork meat) with parmesan
Penne w pikantnym sosie pomidorowym z kaparami, czarnymi oliwkami, cebulą i pietruszką 450 g
Penne in spicy tomato sauce with capars, black olives, onion and parsley
Gnocchi szpinakowe w sosie śmietankowo-winnym z gorgonzolą 280 g
Spinach gnocchi under cream-wine sauce with gorgonzola
Ravioli z rikottą i szpinakiem podane na maśle i szałwi 200 g
Ravioli with ricotta and spinach served in butter with sage
Tagliatelle z krewetkami w pikantnym sosie pomidorowym z miodem i pietruszką 400 g
Tagliatelle with shrimps in spicy tomato sauce with honey and parsley
Spaghetti z owocami morza i pietruszką 400 g
Spaghetti with seafood and parsley
Risotto z owocami morza i pietruszką 400 g
Risotto (rice) with seafood and parsley
Risotto z cukinią, porem i prażonymi migdałami w sosie śmietankowym 350 g
Risotto with zucchini, leek and roasted almonds in cream sauce
* MAKARON BEZGLUTENOWY
dostępny za dopłatą w wysokości 3 zł.