Przystawki

Antipasti

ANTIPASTO ALL’ITALIANA

75,00

Półmisek wędlin i serów (3 os.) 350 g

Mix of charcuterie platter with a variety of cheese (3 people)

BRUSCHETTE AL POMODORO

27,00

Grzanki z pomidorami, bazylią i czosnkiem 200 g

Bruschette with tomatoes, garlic and basil

COZZE

67,00

Mule w białym winie z czosnkiem i pietruszką 500 g

Mussels in white wine with garlic and parsley

GAMBERI

69,00

Krewetki tygrysie przygotowane w białym winie, maśle i czosnku 6 szt.

Tiger shrimps served on white wine, garlic, butter

TARTARA DI SALMONE

48,00

Tatar z łososia z awokado, musztardą gorczycową, papryką i cebulą 200 g

Salmon tartare with avocado, mustard, pepper and onion

CARPACCIO DI MANZO

52,00

Carpaccio z polędwicy wołowej z dodatkiem rukoli i kaparów, skropione sosem balsamicznym 200 g

Beef loin carpaccio served with rucola, capars and balsamic sauce

TARTARA DI MANZO

52,00

Tatar z polędwicy wołowej z dodatkiem ogórków piklowanych, grzybkami shimeji, żółtka, cebuli i musztardy 200 g

Beef loin carpaccio served with mustard, shimeji mushrooms, yolk, onion and pickles

VITELLO TONNATO

52,00

Plastry cielęciny (sous vide) podawane z sosem majonezowym na bazie anchois i kaparów 200 g

Veal` slices (sous vide) served with mayonnaise sauce based on anchovies and capers

FOCACCIA

17,00

Z rozmarynem i oliwą z oliwek 250 g

With rosemary and olive oil

 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.