Półmisek wędlin i serów (3 os.) 350 g
Mix of charcuterie platter with a variety of cheese (3 people)
Grzanki z pomidorami, bazylią i czosnkiem 200 g
Bruschette with tomatoes, garlic and basil
Mule w białym winie z czosnkiem i pietruszką 500 g
Mussels in white wine with garlic and parsley
Krewetki tygrysie przygotowane w białym winie, maśle i czosnku 6 szt.
Tiger shrimps served on white wine, garlic, butter
Tatar z łososia z awokado, musztardą gorczycową, papryką i cebulą 200 g
Salmon tartare with avocado, mustard, pepper and onion
Carpaccio z polędwicy wołowej z dodatkiem rukoli i kaparów, skropione sosem balsamicznym 200 g
Beef loin carpaccio served with rucola, capars and balsamic sauce
Tatar z polędwicy wołowej z dodatkiem ogórków piklowanych, grzybkami shimeji, żółtka, cebuli i musztardy 200 g
Beef loin carpaccio served with mustard, shimeji mushrooms, yolk, onion and pickles
Plastry cielęciny (sous vide) podawane z sosem majonezowym na bazie anchois i kaparów 200 g
Veal` slices (sous vide) served with mayonnaise sauce based on anchovies and capers
Z rozmarynem i oliwą z oliwek 250 g
With rosemary and olive oil